El passat cap de setmana 18 i 19 de desembre, des de l’esplai vam aconseguir tornar a fer l’habitual sortida a la casa de colònies Can Vandrell a Sant Feliu de Buixalleu. A la comarca de la Selva. Un bon grapat de nois acompanyats per les monitores i la coordinadora de l’esplai, vam passar un cap de setmana d’allò més divertit. Tot i el fred esperat en aquestes dates, el sol va lluir tot el cap de setmana, fet que ens va permetre fer un munt d’activitats a l’exterior.

En arribar a la casa, algú ens va avisar que havia vist un Tió una mica desconcertat pels boscos del voltant i que potser esperava que algú l’anés a recollir. Tot decidits, després de dinar, vam anar a fer una passejada pel bosc del voltant, sense gaire èxit, vam tornar a la casa amb les mans buides,  però…. SORPRESA! En arribar de nou a la casa, el Tió ens esperava damunt la taula del  menjador. El vam acollir com cal, una mica d’aigua i menjar, per veure si al dia següent tot i no ser nadal encara, ens cagava alguna coseta. Vam jugar una estona, alguns fent manualitats, d’altres pintant mandales o jugant a construccions, abans de sopar. I Després, vam sortir a fer una altre passejada, per baixar el sopar, sota una preciosa lluna plena.

Després de descansar tota la nit, vam córrer al menjador a veure si el Tió encara hi era. I Si, seguia sobre la taula del menjador i amb la panxa ben plena, ja que havia menjat tot el que li havíem deixat per sopar. Havia arribat el moment de provar sort i veure si d’aquella panxa en sortia alguna cosa de profit. Després d’anar al bosc a buscar uns bastons màgics, i cantar ben fort, el Tió ens va cagar un munt de llaminadures per tots.

Ja era gairebé l’hora de dinar quan vam acabar, i just després ens recollia l’autocar que ens portaria de nou cap a Igualada.

Ha estat un cap de setmana ple d’emocions, somriures, cançons i bons records que ens serveixen per donar per finalitzat el primer trimestre de l’Esplai. Esperem no haver d’esperar gairebé 2 anys per poder tornar a repetir.

Aprofitem la present per desitjar-vos un MOLT BON NADAL i MOLT FELIÇ INICI D’ANY a tothom de part de tot l’equip de l’Esplai Àuria.

Monitores: Montse Tijero, Marina Tomàs, Mila Cuadras

Coordinadora: Verónica Vázquez