El passat mes de maig els alumnes de primària i secundària de l’Escola Àuria vam, marxar de colònies a  Juneda a la Granja-Escola “La Manreana”.

Vam marxar tres dies i, per això, portàvem unes grans maletes que ens vam endur per engegar aquest fantàstic viatge. Quina feinada per col·locar-ho a l’autobús!!

Ven aviat, vàrem arribar a la casa i els monitors de la casa ja ens esperàvem amb una gimcana  per conèixer la casa i tots els seus espais, en els quals, hi passaríem dues nits genials!!

Allà hi vam fer de tot!! Vam cuinar pa, preparar flams, descobrir els animals de la granja, tirar-nos per una tirolina, pujar per un rocòdrom, munyir les vaques…  Unes activitats emocionants i divertides que van fer-nos gaudir d’allò més,

L’última nit vam fer l’activitat de discoteca i vam ballar tots i totes junts. Les colònies s’acabaven però vam aprofitar fins l’últim moment. El divendres abans d’agafar l’autobús de tornada, vam fer una visita al Vimferri. Un espai on hi ha animals que han  estat ferits i no podien tornar al seu hàbitat natural. Vàrem veure corbs, òlibes, porcs senglars, daines, àguiles, voltors…

Durant aquestes dies, a part de gaudir de les activitats, també ens van ajudar a conviure amb tots els companys d’una manera més intensa i real. Vam treballar els hàbits d’autonomia i higiene personal, a ser més responsables i a consolidar els aprenentatges i competències apresos a l’aula.

Tot una experiència molt intensa!! Ja estem esperant les colònies de l’any que ve!!

Més imatges

Mestres de Primària i Secundària

Escola Àuria