Durant la setmana passada els diferents centres de Residència Prats de Rei i l’Escola Àuria han celebrat el carnestoltes.

Carnestoltes Residència Prats de Rei:

El passat 15 de Febrer i en relació amb el Carnestoltes de Calaf, a la residència ens vam posar les nostres millors disfresses ( pastanagues, indis, romans i pintors) i vam poder gaudir d’un dia ple de festa i disbauxa.

Al matí vam sortir tots junts al pati a fer comparsa, riure, ballar i passar-ho molt bé. Tot seguit vam realitzar un bon vermut de celebració abans de dinar.

A quarts de 5 de la tarda ens vam tornar a reunir a la al jardí de la residència però aquest cop per fer tal i com mana la tradició, un bon comiat fins l’any que ve, al rei carnestoltes.

Més imatges

Carnestoltes a l’Escola:

El passat divendres vam celebrar el Carnestoltes a l’Escola. Aquest any la temàtica de les disfresses era la salut i el cos humà ja que ho estem treballant tota l’escola al llarg del curs.

Algunes aules es van caracteritzar de les diferents parts del cos com ara els cinc sentits, la sang i el cor, la vista, el cervell i d’altres amb temes relacionats amb la salut com ara ambulàncies i metges, medicaments, etc.

A més, durant tota la setmana el rei Carnestoltes ens va anar donant per cada dia consignes diferents com ara pintar-nos el nas de vermell, anar amb un mitjó de cada color, portar un complement al cap i finalment vestir-nos amb una peça de color vermell.

Acabada la disbauxa ja només ens queda acomiadar el rei Carnestoltes fins l’any que ve.

Més imatges