El passat 15 de desembre un bon grup d’usuaris de la residencia de Prats de Rei van sortir a buscar el tió, ben emocionats cridàvem el seu nom, per a que sortís.

Després de trobar el tió ben amagat al costat del pou del jardí, el van portar al interior de la residència. Ben tapat amb una bona manta vam cantar nadales per donar-li, un any més, la benvinguda al nostre centre.

El proper dia 25, el dia de Nadal, cantarem i el farem cagar, tot esperant que ens porti molts regals.

Festa de Nadal a l’Escola Àuria:

El passat dimarts 19 de desembre es va realitzar a l’escola la tradicional festa de Nadal amb els pares i familiars dels alumnes.

Aquest any, en motiu del 50è aniversari, l’escola va proposar fer un petit repàs de les celebracions nadalenques que s’han dut a terme al llarg d’aquests anys.

Després de visualitzar les fotografies històriques, les diferents aules de l’escola van tornar a representar una celebració realitzada en anys anteriors.

Es van representar diferents escenes com ara “Fem cagar el Tió”, “El sabater i els follets”, “El ball de dimonis”, “L’escudella de Nadal”, “Cantem nadales”, “El Nadal al món”, “Sorteig de la grossa” i “Lipdub”.

Després de les actuacions, ens vem reunir tots els pares, professionals i alumnes per cantar nadales i menjar torrons.

Us volem desitjar a tots, bones festes i feliç 2018!!

Més imatges (Festa de Nadal Escola Àuria)

Més imatges (Festa de Nadal Residència)