Ja en són uns quants de cursos que l’Escola Àuria ha apostat per la introducció de l’aprenentatge sostenible en tots els àmbits, dins i fora de les aules. Des de la comissió d’Escola Verda creiem que el malbaratament d’aigua, el control energètic de les aules i la gestió del reciclatge tant de paper, plàstic i aliments són aspectes essencials a treballar amb els nostres alumnes i professionals de l’escola.

Enguany ens hem fixat un objectiu més ambiciós per aquest curs, la rehabilitació de l’espai de l’hort de l’escola. Un espai que s’està rehabilitant amb la col·laboració i implicació de tots els nois i noies del centre. Aquest, disposarà d’un hort vertical per plantar i treballar les hortalisses de temporada i d’un jardí de plantes aromàtiques.

Per altre banda, es reprendrà el projecte del compostador de matèria orgànica que es va iniciar al curs anterior, ja que es va valorar de forma molt positiva i on els alumnes podien veure i comprovar el cicle de descomposició dels aliments.

En definitiva, ens espera un curs amb moltes novetats, on els alumnes de l’Escola Àuria seran els protagonistes d’aquests grans projectes. 

Àlex Aguilera | Educador Escola Àuria