Un any més el Club Handbol Igualada segueix apostant fermament amb l’activitat de SPECIAL HANDBOL i signa el conveni de col·laboració amb APINAS i l’Escola Àuria  per portar a terme aquesta activitat amb els alumnes de la nostra escola.

Ha estat aquesta setmana quan el Sr. Pep Segura, com a representant del Club Handbol Igualada i el gerent d’APINAS el Sr. Jordi Aymamí, han arribat a l’acord de seguir un any més col·laborant conjuntament i donant l’oportunitat als alumnes de l’escola de seguir gaudint d’aquesta activitat tant esperada per tots ells els divendres a la tarda.

El Club Handbol Igualada dirigeix l’activitat amb la participació d’un equip d’entrenadors, monitors i coordinació de les activitats amb personal qualificat del club. També segueix dirigint les trobades mensuals durant els caps de setmana organitzant partits contra altres equips d’handbol de la comarca. D’aquesta manera es dona l’oportunitat de viure l’esport d’una manera inclusiva, integradora i participativa.

Des d’APINAS estem molt agraïts per la tasca que fa el Club Handbol Igualada a l’Escola Àuria, organitzant aquestes activitats esportives i jornades amb partits amb altres equips de la comarca amb els nostres alumnes.