APINAS ha renovat el seu sistema de gestió ISO 9001: 2015,  i al mateix temps, ha aconseguit la certificació ISO OSHAS 18001 sobre seguretat i salut laboral i ISO 14001 sobre el medi ambient.

Els objectius de l’entitat passen per mantenir els estàndards més alts de qualitat, control i impacte ambiental i seguretat laboral. Tot això ens permet assegurar que tenim certificat un sistema de gestió amb uns alts nivells d’exigència i control sobre els processos que fan que APINAS sigui un model excel·lent de gestió.

Els avantatges que aporta la certificació son tres, fonamentalment millora els processos i elimina els costos, aconsegueix una major implicació dels professionals per aconseguir la feina ben feta i de forma sostenible i, a més a més, comporta una major convicció en la transmissió del compromís amb la qualitat.

Bureau Veritas ha sigut l’entitat certificadora responsable de portar a terme les exhaustives proves relatives al compliment dels requisits definits en les normes ISO 9001, OSHAS 18001 i ISO 14001.

Aquesta certificació suposa el reconeixement a la labor que fa APINAS, una associació sense ànim de lucre amb més de 50 anys d’experiència que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorns de desenvolupament i de les seves famílies.

Equip de Qualitat | APINAS