En motiu del 50è aniversari d’APINAS l’Ajuntament d’Igualada ens ha atorgat la condició de portadors del Penó de la Ciutat d’Igualada durant la festa major d’enguany. Per a nosaltres ha estat un plaer portar el penó pels carrers d’Igualada i viure d’una manera molt especial aquesta festa major.

En el primer acte es va duu a terme el lliurament del penó de la ciutat al saló de sessions de l’ajuntament, on el president d’APINAS, l’Enric Fillat i Fillat, va rebre el Penó. Aquest acte el vam compartir amb la presentació del Salero i la Salereta, la presentació del tabal i de l’estampa del Sant.

En el segon acte vam formar part de la comitiva de la processó de Sant Bartomeu, on desprès de recollir el Penó de l’Ajuntament i portar-ho a la basílica de Santa Maria, vàrem recórrer els carrers d’Igualada acompanyats del tabal, els voladors, l’àliga d’Igualada, els pastorets, i un grapat més d’entitats de la ciutat.

Per últim, diumenge al matí vàrem participar en la cercavila d’anada a ofici, on ens acomiadàvem de ser els portadors del Penó de la ciutat deixant-lo a la sala de sessions de l’Ajuntament.

 

En tots els actes, APINAS ha estat representada pel president de l’entitat, l’Eric Fillat i Fillat, pel gerent, en Jordi Aymamí i Roca i  per un gran nombre de professionals, familiars, usuaris, alumnes, voluntaris, ex-treballadors i tota la  gent involucrada amb la nostra tasca. A tots ells agraïm la seva participació i acompanyament durant tot l’any i especialment aquests dies de festa major.

A continuació us deixem un recull fotogràfic dels actes que hem participat durant la festa major d’enguany.

Galeria imatges