El dilluns 19 de març els alumnes de l’Aula de primària grup B han participat, juntament amb tot l’alumnat de 4t de primària de les escoles d’Igualada i de Vilanova del Camí,  en la cantata “El Planeta del Mar Inventat”, que a les 6 de la tarda va tenir lloc al Pavelló d’hoquei de les Comes.

Aquesta Cantata és organitzada per les regidories d’Ensenyaments Artístics i d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de les escoles municipals d’art, música i teatre i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Els alumnes, des del mes d’octubre s’han anat preparant per aprendre les cançons que han interpretat i en l’activitat de plàstica han realitzat els treballs que han acompanyat aquesta  actuació musical.

Ha estat una bona experiència d’aprenentatge perquè a l’assajar s’han de respectar els temps i els ritmes que ens marca la direcció, memoritzar les lletres de les cançons i mantenir una actitud adequada en la interpretació. També ha estat una experiència molt emotiva per a tots els que hi hem participat.

Més imatges.