Els alumnes de Secundària D, donem molta importància a portar una vida saludable, amb uns bons hàbits d’alimentació i fent exercici.

En el nostre horari tenim un espai que dediquem a realitzar diferents activitats, seguint el Programa S, per anar agafant consciencia d’aquests aspectes tan importants per la cura del nostre cos.

El programa de Salut Integral és una proposta del departament d’Ensenyament i la Fundació SHE, liderada pel Dr. Valentí Fuster, que presenta activitats i consells que ens ajuden a valorar la importància d’adquirir uns hàbits saludables per prevenir malalties cardiovasculars de cara al futur.

Divendres passat, en el marc d’aquestes activitats vam tenir una xerrada molt clara, amena i interessant en torn de l’alimentació que ens va fer Isabel López, infermera de l’Hospital d’Igualada i mare del Miquel Castells, alumne de l’aula qui va fer la proposta.

Aprofitant que la Isabel és infermera del Servei de Nefrologia, i que nosaltres estem treballant l’aparell excretor; ens va portar un ronyó de plàstic tridimensional, que vam poder manipular i ens va ajudar a entendre bé les funcions d’aquest òrgan tan important pel nostre cos.

Moltes gràcies Isabel, ens va agradar tant les explicacions que ens vas fer….que sempre que calgui comptem amb tu!!!

Cristina Roset | tutora de Secundària D de l’Escola Àuria.