En motiu dels 50 anys d’APINAS des de la residencia de Prats de Rei s’han organitzat diverses activitats destinades als familiars i tutors/es dels usuaris dels centres Prats 1 i Prats 2. Aquestes són activitats que setmanalment realitzen els nostres usuaris, i volem que els seus familiars i tutors també puguin conèixer de primera mà i gaudir d’aquestes activitats que realitzem.

Aquestes activitats estan previstes pel proper dijous dia 1 de juny de 15:30h a 20h. En cas que les inscripcions superin el nombre de participants, aquestes es tornarien a repetir el proper dijous 8 de juny.

Les activitats que s’han programat han estat:

  • CAMINADA: Es realitzarà una caminada pels voltants de la residència tot passant per una granja que tenim a prop, acompanyats per l’Elisabet Farré i la Marta Suñé. Estarà destinada per un grup de 10 persones.

 

  • TALLER D’HABILITACIÓ FÍSICA/DANSA: Aquesta activitat la dirigirà el fisioterapeuta de la residència Cristóbal Simón i la Bea Baurier al patí exterior de la residència. Estarà destinada per un grup de 10 persones.

 

  • ESTIMULACIÓ BASAL: L’activitat es durà a terme pel Josep Palà i l’Assumpció Guixé en una sala de la residència i estarà destinada per a dos grups de màxim cinc persones.

 

A continuació us adjuntem un formulari on poder fer la vostra reserva de les activitats per correu electrònic o per trucada telefònica fins al proper dijous 25 de maig.

 

INSCRIPCIÓ ACTIVITATS DE LA RESIDÈNCIA CELEBRACIÓ 50 ANYS APINAS

 

La programació d’aquestes activitats és:

15:30h   Sortida d’Igualada (Transport de suport)

                  Recollida a les 15:30h a l’Escola.

16 h        Recepció a la residència:   Per part d’Emma Fillat i Anna Uroz

                Explicació i divisió dels grups.

16:15h   Inici d’activitats.

                  Es determinaran els grups en funció del nombre d’inscripcions.

Durada aproximada de cada taller 45 – 60 minuts.

19h          Refrigeri

                    En acabar els tallers es servirà un refrigeri en la zona exterior de la residència.

19:30h    Sortida de la residència (Transport de suport)

20h           Arribada a Igualada

                   Tornada a les 20h a l’Escola.

 

Us recomanem dur roba còmode per a poder realitzar les diferents activitats i una ampolla d’aigua per a realitzar una correcte hidratació, si fos necessari.