Aquesta setmana comença el 21è European Balloon Festival a la ciutat d’Igualada, la concentració internacional de globus aerostàtics més important del nostre país i APINAS en motiu del 50é aniversari de l’entitat estarà de forma molt participativa en diferents actes i activitats.

Per començar, el proper dijous 6 de juliol, s’iniciarà a les 7h del matí el Vol de competició “especial premsa” al camp de vol (Av. Catalunya d’Igualada) , on hi haurà la presència del president d’APINAS, Enric Fillat Fillat, sobrevolant la ciutat amb un globus aerostàtic amb la insígnia d’APINAS.

El divendres 7 de juliol a les 7h del matí s’iniciarà el Vol de la ciutat, on hi haurà la sortida d’un globus des del pati de l’Escola Àuria i un professional d’APINAS podrà gaudir del vol.

Durant tots els dies dels festival de globus aerostàtics al camp de vol hi haurà una carpa d’APINAS, on es podrà conèixer una mica més l’entitat amb diferents tríptics informatius i visionant un vídeo d’APINAS 360º amb una ulleres 3D i des de tauletes, es podrà fer un taller de xapes amb l’ajuda  dels alumnes de TVA (Transició a la Vida Adulta) de l’escola i hi haurà una urna on tots aquells qui es vulguin fer socis o vulguin col·laborar amb APINAS entraran en un sorteig d’un vol en globus pel mateix diumenge dia 9 a les 7h del matí des del mateix camp de vol.

Us animem que vingueu a visitar-nos i a conèixer-nos a la carpa d’APINAS!