Amb l’arribada del final de curs a l’esplai no hem parat de fer activitats. A part de les diàries que hem estat fent durant tot el curs, hem tingut tots els dissabtes de juny ocupats.


El primer dissabte, dia 1, vam celebrar la Festa de Final de Curs de l’esplai on vam tenir un matí ple d’activitats per gaudir en família. Per començar hi va haver diversos jocs repartits pel pati de l’escola i en els que participaven petits i grans. Un cop finalitzats i abans que la calor fos més forta, vam divertir-nos amb un espectacle musical que ens va fer moure el cos. I per acabar, recuperar forces i refrescar-nos una mica: sucs, xocolata freda i melindros per tothom.


La segona activitat d’aquest mes, molt esperada pels alumnes que hi participen, va ser un Triangular de futbol amb el C.F. Igualada. Va ser una jornada on, barrejats amb algunes de les categories del club, es van jugar tres partits, on el més important era passar-s’ho d’allò més bé! I això està clar que ho vam aconseguir!


I l’última activitat ha estat aquest dissabte passat, dia 15. Els alumnes de l’activitat de teatre van participar de la Marató de Teatre de La Tarima. Van representar l’obra “Sherlock Holmes”, que havien estat treballant durant tot el curs. Cal dir que ho van fer molt bé!

Amb aquestes activitats hem posat fi a l’activitat de l’esplai dels dissabtes, i donem pas a l’estiu, que tots i totes l’esperem amb moltes ganes!

Isaura Sanchez | Coordinadora Esplai Àuria.