En aquest mes d’abril les aules de primària A i B de l’escola vam celebrar la festa de la Pasqua fent una mona. Van ser els mateixos alumnes qui van decorar el pa de pessic, aconseguint  unes delicioses mones de mantega i de xocolata. Mentre uns elaboraven les mones, els altres participaven en un taller de manualitats fent ous amb pinces de roba i conillets i gallines amb culleres. Aquest any ha estat molt diferent dels altres cursos. Aquest cop vam comptar amb l’ajuda de  pares i mares que van assistir a l’activitat per participar en el taller juntament amb els seus fills i filles.

Aquesta ha estat una experiència molt positiva, ja que mestres,  pares i mares vam treballar plegats per tal que els nens i nenes s’ho passessin d’allò més bé. Al final de l’activitat tots vam quedar amb ganes de fer més coses  junts. Els escolars van viure l’experiència molt il·lusionats i pares, mares  i mestres vam gaudir molt de l’activitat.  Ara els  hem emplaçat  a continuar amb aquesta dinàmica, assistint a l’escola per oferir allò que més els agrada fer o en el que hi tenen més habilitat.

Totes les propostes seran benvingudes ja que l’important és obrir l’escola a les famílies per col·laborar conjuntament en l’educació dels alumnes.

  

A la Residència com cada any també han celebrat la Pasqua preparant unes mones. Durant els dies previs a dilluns de pasqua, els nostres usuaris han anat ajudant i participant en l’elaboració de les mones.

El primer dia vam preparar el pa de pessic i el vam coure, el dia següent al matí el vam farcir i decorar. El dilluns va ser el millor dia de tots, el dia que tocava celebrar la pasqua i tastar les mones que s’havien fet. El resultat va ser d’allò més bo!

 

Veure més fotografies