A la residència  s’ha modificat la planificació de l’activitat de caminades per poder ampliar-la i donar la possibilitat a tots aquells usuaris de cadires de rodes així com als usuaris amb mobilitat més reduïda de poder sortir a passejar pels voltants de la residència.

A partir d’ara planifiquem per separat aquestes dues activitats, per una banda parlarem de caminades, que són per un recorregut d’entorn natural per les proximitats de la residència, sent d’una intensitat més elevada i apte pels usuaris més autònoms. Pel altre banda, es practicarà l’activitat de passejades que seran aquelles amb un recorregut per l’entorn urbà dels Prats de Rei, amb un terreny més regular i de baixa intensitat. Aquestes sortides permeten realitzar l’activitat als usuaris amb cadires de rodes i mobilitat més reduïda.

Amb aquestes dues activitats oferim als nostres usuaris la possibilitat de gaudir dels voltants de la residència tot fent una bona passejada, ja sigui pel poble de Prats de Rei o pels camins i boscos que l’envolten.