Aquesta passada Setmana Santa els usuaris de la residència varen realitzar diferents activitats relacionades amb aquesta festivitat.

El divendres dia 15 alguns usuaris van aprofitar i van anar a comprar els ingredients per poder realitzar les mones de Pasqua i posteriorment van anar d’excursió a la zona de La Manresana, on van aprofitar per berenar en contacte amb la naturalesa.

El dissabte 20 d’abril, un altre grup d’usuaris de Prats I i Prats II van realitzar, amb suport del personal, el pa de pessic per les mones que van ser decorades, el dia 21, amb varietat de xocolata, fruita i les figuretes i ous de xocolata propis d’aquests pastissos.

El mateix dia 21 al matí tots els usuaris i personal de la residència van poder gaudir de la visita i actuació del Grup de Caramelles d’Els Prats de Rei, que com cada any venen per aquesta festivitat a encomanar-nos les ganes de ballar i obsequiar-nos amb una mostra de cultura popular.

Per acabar, el dilluns 22 d’Abril, Dilluns de Pasqua, tots els usuaris de la residència van poder gaudir del plaer de menjar les mones, que ells mateixos van elaborar.

Aquest any, juntament amb la finalització de la Setmana Santa, hem tingut la festivitat del 23 d’Abril, Sant Jordi. En aquest cas una vintena d’usuaris de la residència van fer dues sortides, una al matí i l’altra a la tarda, per anar a visitar els estands de Sant Jordi a la ciutat d’Igualada. Després de passejar,  gaudir de l’ambient festiu, i sentir la passió del dia del llibre i la rosa, tots dos grups van aprofitar per entaular-se a la mateixa Plaça de Cal Font i aprofitar per fer un beure i un petit suca-mulla.

Més imatges

Cristóbal Simón Ortega Fisioterapeuta Residència Els Prats de Rei.