El dijous dia 16 de maig una representació d’alumnes de l’Escola Àuria vam anar al Museu de la Pell a participar en el Fòrum d’Escoles Verdes de l’Anoia.

Vam presentar el nostre treball de “ESPAI DE RELAX” on vam  ensenyar i explicar com vam cosir coixins reciclant velles pancartes i els vam omplir amb paper reciclat que vam anar triturant. També vam mostrar les tasques del “HORRRT DE TVA”, on reutilitzem garrafes d’aigua per fer hivernacles, reciclem el marro del cafè per adobar els vegetals i evitar plagues i utilitzem el compostatge d’herbes seques i restes orgàniques recollides al llarg del curs per preparar la terra de l’hort per al curs vinent.

Durant el matí vam poder veure tots els treballs de les altres escoles i també els vam explicar els nostres. Després vam anar a esmorzar a fora el pati del Museu. Després els mestres van poder veure totes les exposicions i en vam parlar tots junts per comentar quines ens havien agradat més, quines podríem fer el curs vinent…

En acabat vam anar a fer una enquesta a la gent del carrer preguntant-los si reciclaven. Al tornar al museu ens vam fer una foto tots junts amb totes les altres escoles.

Ens ho vam passar molt bé i vam conèixer molts nens i nenes, nois i noies nous.

Guillem Flores i Joan González alumnes de Secundària B, Juan Gómez i Marcos Sánchez alumnes de Transició a la Vida adulta.