El passat divendres 15 de desembre el grup de SF de l’escola Àuria vàrem visitar les oficines de l’Enllaç, el setmanari comarcal de l’Anoia. La Pepita, que és la fundadora del setmanari i tot l’equip que fan possible que cada setmana podem gaudir de l’Enllaç ens van explicar com va començar el projecte i com recullen les notícies,  munten  el setmanari i el distribueixen per tota la comarca.


Tots i totes vàrem aprendre més coses de l’Enllaç, un setmanari que ens ajuda a conèixer tot el que ha passat i passarà en el nostre entorn més proper i que des de SF (Secundària F) treballem a l’aula.

Tots els dijous al mati arriba a l’escola l’Enllaç acabat de sortir del forn. Llegim, comprenem i interpretem  les notícies dels pobles i ciutats de l’Anoia, identificant la informació rellevant, i extraient informacions concretes.

Després les recollim en una fitxa i les expliquem de forma oral a la resta dels companys i companys de l’aula. Tota aquesta informació ens ajuda a situar-nos (dates, festes , etc..) i  ens  connecta amb tot el que passa al nostre voltant.

Gracies Enllaç i que compleixis 20 anys més. 

Joan Llorens i Carol | Tutor de l’aula de SF.