A l’escola ja fa anys que vam introduir la setmana de la salut al nostre calendari. Al començar a formar part del programa de salut integral (www.programasi.org) vam decidir no només incorporar la setmana de la salut sinó fer-ho dins del marc de la setmana de la convivència que era ja, tota una tradició a l’escola.

Aquest final de curs i per causes obvies la festa de la convivència no es podia fer com la solíem fer però no hem volgut renunciar completament a ambdues celebracions. Per això ens hem inventat un petit “concurs” sobre alimentació saludable que hem anomenat “UN ÀPAT SALUDABLE”. Qui diu concurs, diu esdeveniment o el que us plagui doncs com és lògic no es tractava de compatir i tothom hi ha sortit guanyant.

Cada bombolla de convivència va elaborar un àpat saludable. Entre tots han hagut de pensar, planificar i elaborar un plat i l’han filmat en vídeo. Així les altres classes han pogut aprendre noves receptes explicades pels seus companys o han pogut veure com gaudien de diferents menjars saludables, els seus companys més petits.

Finalment totes les classes han rebut un diploma junt amb un “pica-pica” saludable i gustós.

Comissions de Festes i Salut Integral.