L’Ajuntament de La Pobla de Claramunt col·labora amb APINAS realitzant la compra de 1000 calendaris de l’any 2021. La presentació del calendari és va realitzar el passat 3 de Desembre aprofitant el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. En l’entrega hi van estar presents l’il·lustre Alcalde de la Pobla de Claramunt el Sr. Antoni Mabras Marimon, els regidors de l’Ajuntament Sra. M.Pau Castaño Vega i el Sr. Frederic Marí Casanovas, i el gerent de l’entitat el Sr. Jordi Aymamí Roca, en representació d’APINAS.

Des de fa ja uns quants anys, elaborem i presentem el calendari de l’entitat, on és reflecteix amb imatges el treball que realitzen els professionals dels diferents centres i serveis de l’entitat.

Enguany en els difícils moments que a tots ens esta tocant viure, em cregut més adient reflectir amb els dibuixos dels alumnes de l’Escola Àuria, la seva capacitat creativa, dibuixos i colors que ens volen encoratjar a seguir endavant i continuar lluitant amb il·lusió per un món una mica millor.

Cada full d’aquest calendari vol ser un missatge encoratjador amb el que, des de la diferència que representem, us volem desitjar un Bon any 2021 i esperant que puguem superar ben aviat les dificultats i en alguns casos el dolor, que l’aparició del COVID19 ha portat a les nostres vides.

Agraïm la confiança i col·laboració de les institucions que ens donen recolzament, Ajuntaments de la comarca de l’Anoia que formen la Mancomunitat, Consell Comarcal, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya. També de les famílies, socis actius, socis i entitats col·laboradores i voluntaris, així com el treball i dedicació dels nostres professionals.

APINAS