Foto2439_mediumEl Teatre Municipal l’Ateneu va acollir el passat dimecres, 1 de maig de 2013, la cerimònia de lliurament dels Premis Neptú, els guardons que anualment reconeixen els millors esportistes, tant escolars com membres d’entitats i clubs esportius, a la ciutat d’Igualada.

Els dos esportistes representants de la nostra escola que van ser mereixedors d’aquest reconeixement van ser Lluís Bilbeny i Pelfort i Marta Aynés i Soler.

A banda de les seves qualitats físiques el criteri que s’ha tingut en compte principalment ha estat el dels valors que han de tenir els esportistes més enllà de la mera competitivitat o de l’ excel•lència física i tècnica.

Foto2440_mediumLa humilitat i  el valor d’integrar-se en un equip per aconseguir una fita comuna  han estat decisius a l’hora de seleccionar el Lluís i la Marta.

Ells formen part d’un equip del que en podrien sortir molts més reconeixements i des d’aquí volem compartir amb la resta de companys aquest premi.
També fer esment al Club Natació d’Igualada i al Club d’Handbol d’Igualada per fer possible que l’escola Àuria d’APINAS sigui present en l’esport igualadí.