El diumenge 10 de març, al Teatre Municipal de l’Ateneu, va tenir lloc l’entrega dels Premis Neptú als esportistes més destacats durant l’any 2018 a les escoles d’Igualada. La cerimònia estava organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i va ser presentada per la periodista Marta Bosch. En el cas de la nostra escola, els premiats van ser Angel Guillorme i Doae Chellak ambdós alumnes de Secundària. Tots, premiats, familiars i professionals van poder gaudir de les actuacions del grup de dansa Brodas Bros i de l’humorista Txabi Franquesa. Va ser una tarda molt emotiva, especialment per a tots els que com els nostres alumnes van rebre el reconeixement pel seu esforç i la seva implicació en l’esport.

L’acte va comptar amb la presencia de l’alcalde d’Igualada Marc castells, diversos regidors , el senyor Oriol Marcé, subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’esport, i la diputada delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Sra. Maite Fandos.

Al final de l’acte Cristobal Simón com a representant de la nostra escola va pujar a l’escenari a recollir un domàs commemoratiu d’Igualada Ciutat Europea de l’Esport 2019.

Rosa Maria Sogas | Mestra Escola Àuria