Donant compliment a les Instruccions específiques per a l’organització de l’obertura dels centres d’educació especial fetes públiques pel Departament d’Educació el passat dia 27 de maig, procedim a obrir l’Escola a partir del proper dilluns dia 1 de juny, coincidint amb la fase 2 de desescalada, i fins el dia 19 de juny, per atendre la totalitat de supòsits que marquen les mateixes. L’obertura es pot fer efectiva en tant que estem en condicions d’aplicar les mesures i garanties requerides en aquestes instruccions.

Hem iniciat el contacte amb les famílies per conèixer el nombre d’alumnes que tenen la voluntat de reincorporar-se de manera presencial per tal d’establir els criteris organitzatius necessaris. S’ha prioritzat una enquesta ràpida a les famílies dels infants de 3 a 6 anys el dijous dia 28 de maig i i s’ha fet difusió general de l’enquesta a les famílies de la totalitat de l’alumnat el divendres dia 29 de maig.

En el cas dels alumnes de 3 a 6 anys, no hem rebut cap demanda d’acollida regular i continuada per motiu de conciliació. Per a l’alumnat en general, restem pendents de rebre els resultats de l’enquesta, com a data límit les 00 hores de dimarts dia 2 de juny, per procedir a l’elaboració definitiva del Pla d’obertura de l’Escola Àuria.

Direcció Escola Àuria