El passat dijous dia 17 d’octubre de 2019,  en el marc del sopar que organitza l’entitat “LA CONFRARIA DE LA VINYALA” APINAS va rebre el reconeixement d’aquesta entitat per els més de 50 anys de servei a la comarca de l’Anoia , amb la missió de millor la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i actuar sempre com entitat socialment responsable.

El reconeixement de es va fer en el transcurs del sopar / cargolada i va consistir en l’entrega d’un Diploma i una escultura recordatori d’haver estat nomenats entitat mereixedora de la “VINYALA AGRAÏDA” de l’any 2019.

El reconeixement va ser entregat per el senyor Francesc Puertas Confrare Major i el senyor Marià Miquel President de la confraria . Va rebre el reconeixement el Senyor Jordi Dalmau i Ribalta, secretari de la Junta d’APINAS i el gerent de l’entitat. El senyor Jordi Dalmau es va dirigir als gairebé 200 persones assistents a l’acte,  manifestant l’agraïment de l’entitat per el reconeixement i fent una explicació de la trajectòria de l’entitat i els seus serveis i renovant el compromís de continuar treballant en  el nous projectes de serveis que s’estan executant i programant: Cal Salinas i l’ampliació de la Residència de Els Prats de Rei.