La publicació “Gràcies, Mestre” de la mare d’un alumne de l’escola fa ressò al programa del Mati de Catalunya Ràdio.

Desprès que la carta de reconeixement cap als nostres professionals de l’escola per part de la mare del Nikolai es publiqués a l’Anoia Diari, aquest dimarts s’ha fet ressò al programa de El matí de Catalunya Ràdio fent una petita entrevista a la mare del nostre alumne. El programa especial de la “Tornada al cole” podem sentir a la Carme explicant la importància que té deixar als seus fills en bones mans a les escoles i que ella en l’entrevista amb el que serà el tutor del seu fill afirma que surt emocionada al veure un gran professional. Agraeix la dedicació i la professionalitat que tenen tots els professors del seu fill a l’escola.

Podeu escoltar l’entrevista amb la mare del Nikolai a partir del minut 4:10.

 

Publicació de la carta a l’Anoia Diari.

“Gràcies, mestre”

Estic emocionada.

Acabo de tenir una entrevista amb el que serà el professor del meu fill aquest nou curs. M’he trobat amb un professional que fa 33 anys que està en aquesta escola que em diu i el més important, que em transmet, que té la mateixa il·lusió i ganes que quan va començar; que cada any quan comença el curs està expectant i que, la nit abans s’adormirà pensant en els seus alumnes, els tant amb els que ja coneix com en els nous.

Ho vull explicar com a reconeixement cap a ell, però també cap a tots els docents, que com ell, estan compromesos amb els nostres fills i per tant amb nosaltres i la societat. En uns moments que és molt fàcil criticar per destruir, que l’escola ha rebut per tots costats, vull recordar i agrair públicament als professionals que creuen en allò que fan i que conserven la il·lusió i tenen projecte.

Gràcies Carmelo. Avui he sortit de l’escola pensant que aquest serà un gran curs.