El divendres dia 10 de juny, i després de dos anys sense poder celebrar aquesta festa per la pandèmia, vam poder reprendre la festa de pares, professionals, col·laboradors, autoritats i residents de la Residència d’APINAS a Els Prats de Rei. Aquesta festa esdevé un punt de retrobada  i festivitat entre totes les persones vinculades al servei, familiars, professionals, usuaris, membres de l’entitat, i col·laboradors externs que durant la pandèmia van aportar bens materials i de suport a la nostra entitat.

Enguany i com ja és una peça clau en aquesta festivitat, es va comptar amb la presència de diversos alcaldes i regidors de la comarca, representants de la Mancomunitat per a l’atenció dels disminuïts psíquics de l’Anoia i encapçalats per el Sr. Marc Castells Alcalde d’Igualada i President de la Mancomunitat, La Sra. Mª Cristina Mas  Alcaldessa de Els Prats de Rei, el Sr. Jesús Miguel Juárez Alcalde de Santa Margarita de Montbui, el Sr. Matías Bosch Alcalde de Sant Pere Sallavinera, el Sr. Francisco Guisado Alcalde d’Òdena i el Sr. Salvador Vives Alcalde de Capellades. També vàrem comptar amb la presencia del Regidor de Vilanova del Camí Sr. Xavier Sala, així com la presencia de diferents regidors i regidores dels diferents municipis. Tots ells refermant el seu compromís amb l’entitat i els serveis que Apinas aporta a la societat.

Com obertura de la trobada, vam comptar amb Alexandra Lemnaru, que ens va regalar un petit concert de Flauta travessera, posteriorment vam tenir els parlaments per part del gerent i la directora del servei, així com els diferents representants polítics dels ajuntaments i el president de la Mancomunitat de l’Anoia; a continuació es va donar pas a la part més lúdica i festiva amb un taller de salsa i posteriorment amb un piscolabis amenitzat per l’actuació dels grallers i tabalers del grup Dracs i Diables de Santa Margarida de Montbui.