El divendres 16 de desembre del 2016 els alumnes de TVA i SE van anar d’excursió al poble d’Aleny.

Arrel del treball que els alumnes han dut a terme el primer trimestre en relació a sabons naturals i ecologics, hem visitat “LILÀ COSMÈTICS”, que és un modern i petit laboratori situat al bell mig de Catalunya envoltat de boscos d’alzines i camps de cereals.

Amb la marca Lilà s’ofereixen productes sempre certificats amb el segell ECOCERT (www.ecocert.com). La certificació garanteix que es fa cosmètica natural de veritat. A Lilà no hi trobareu silicones, ni derivats de petroli, ni perfums sintètics…

Aprofitant l’excursió vam anar a la “TORRE MANRESANA” és una torre de guaita situada al nucli de la Manresana al municipi dels Prats de Rei. És un edifici declarat bé cultural d’interès nacional.

Es tracta d’una torre de guaita cilíndrica d’origen romànic i únic element en bon estat que es conserva de l’antic castell medieval de frontera. La seva privilegiada ubicació permetia controlar visualment una bona part del paisatge de la zona i era clau en les funcions de vigilància del territori. La terrassa es troba a 21 metres d’altura.

Volem agrair l’atenció rebuda pels professionals en ambdós activitats, ens va  obrir les portes de casa seva.

 

  

Fotografies