En el marc de la programació de les sortides de primavera dels usuaris de la residència; aquesta setmana passada dos dels nostres grups van aprofitar per visitar la Ciutat de Manresa i l’ermita de Sesoliveres, a Igualada.

El dimecres a la tarda un grup de 5 usuaris de Prats II, a primera hora de la tarda, van pujar al transport i van anar a visitar la ciutat de Manresa. La sortida va començar amb un passeig pel Parc de l’Agulla i posteriorment una visita pels carrers de Manresa.

Per finalitzar l’activitat, es va prendre un refrigeri en un dels restaurants dels carrers principals, anomenat “Sibar”; el propietari d’aquest es va interessar per la feina de l’entitat i pels nostres usuaris i ens plau donar-li les gràcies per la seva atenció i per convidar-nos.

El dijous al matí, un altre grup d’usuaris; en aquest cas de Prats I, van realitzar una sortida a la urbanització de Sesoliveres a Igualada. Van passejar per la zona i van pujar a visitar l’ermita de Sesoliveres, on van poder gaudir d’unes vistes exemplars mentre feien un suca-mulla en una zona de pícnic, ja condicionada.

Cristóbal Simón Ortega | Fisioterapeuta Residència Els Prats de Rei.