Dijous 5 de maig, deu alumnes de 3r d’ESO de l’IES Alexander de Riquer de Calaf van iniciar per primera vegada a la Residència d’APINAS a Els Prats de Rei la seva col·laboració amb el projecte del Servei Comunitari.

És una acció educativa que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Al llarg de 5 setmanes, amb un total de 10 hores, han sigut partícips de les diferents activitats programades al Centre. Entre elles estimulació sensorial, circuits de psicomotricitat, caminades, tallers cognitius, jocs de taula, piscina; així com en la realització d’activitats de la vida diària.

L’experiència ha estat valorada molt positivament per part de totes les persones que hi han participat (alumnes, usuaris i treballadors). Els alumnes en concret han expressat la seva satisfacció en oferir aquest servei a la nostra entitat, així com la bona rebuda i participació de les persones a quines va adreçat el projecte.

Elisabet Farré | Psicòloga de la Residència Apinas.                           

Cristòbal Simón | Fisioterapeuta de la Residència Apinas.