El dimecres 21 de desembre, l’escola va celebrar la tradicional festa de Nadal amb els pares. Aquest any va ser una festa molt original, es va projectar a través de les pissarres digitals un vídeo que el van realitzar tots els alumnes de l’escola. La temàtica eren les diferents emocions que pot arribar a sentir un alumne a l’arribar a una escola nova, com ara: la ràbia, l’alegria, la tristesa, la tranquil·litat i la por.

A l’endemà, a primera hora del matí ens va venir a veure l’Esmolet i l’Esmoleta per convidar-nos a gaudir aquests dies de vacances de Nadal del Saló de la Infància. Amb ells dos les aules de grocs, blaus, vermells, carbasses, verds i PA van poder ballar i gaudir de la companyia.

Finalment va arribar un dels moments més esperats de la setmana, fer cagar el Tió. Aquest any, com acostuma a ser sempre, va ser molt generós i va cagar menjar i petits detalls pels alumnes de les diferents seccions.

Les aules de secundària també van aprofitar aquest dia per fer un esmorzar conjunt acompanyat de bona música per tal de cantar i ballar.

Els alumes de TVA van gaudir del matí fent un bon esmorzar i ballant a la cafeteria del Grey.

 

Més imatges