El passat 9 d’abril es va realitzar la primera trobada de germans i germanes d’alumnes de l’Escola.

Hi va haver una gran participació, 18 participants entre 6 i 13 anys van explicar-se com són els seus germans i germanes amb discapacitat intel·lectual.

Aquesta vegada l’Àngels Ponce, terapeuta familiar,  va conduir la dinàmica d’una manera divertida i amena que va fer que cada participant tingués el temps per presentar-se, inventar un còmic sobre alguna situació viscuda amb el germà o germana mentre podien conèixer-se en petits grups i després fes una exposició a tothom.

El treball de grup va provocar que es trenqués el gel i els dibuixos comencessin a explicar les anècdotes que finalment es van explicar públicament.

Va quedar palès que tenen una cosa en comú: un germà o germana amb discapacitat i que cadascú d’ells i elles són diferents i únics, però que de vegades fan algunes coses semblants i aquí és on la connexió es feia immediata, “a mi també m’ho fa!!”.

La trobada va transcorre en un ambient agradable, divertit i molt respectuós.

Agraïm la bona acollida que ha tingut aquesta trobada entre  les famílies, a l’Àngels Ponce per acompanyar-nos  i sobretot a cada un i cada una de les participants per les vostres interessants i bones explicacions. Us hi esperem a la propera!!

Imma Martinez | Psicòloga i Ana Uroz | Treballadora Social